Kaq kushtoi kjo paraqitje e Don Xhonit

15:59 / 13 Gusht 2022

U Kopjua

Don Xhoni është padyshim një prej artistëve më të dashur për publikun.

Ai vazhdon të jetë i komentuar për muzikën e tij, por edhe për jetën personale.

Së fudmi, ai është komentuar për veshjen e tij e cila bënë 1.015 euro, vetëm një këmishë, pantola të shkurtër dhe një palë sandale të Donit kapin këtë vlerë.