Kështu mund t’ia merrni numrin çdo vajze

08:08 / 03 Gusht 2022

U Kopjua

Nëse jeni në kërkim të ideve se si mund t’ia merrni numrin një vajze, atëherë kjo video është për ju.

Në faqen ‘BigDawsTv’ në Facebook është publikuar një video në të cilën shihet një djalosh duke mbajtur dy çanta të mëdha në duar.

Ai ndalon femra të ndryshme në rrugë dhe u kërkon që ta marrin celularin e tij për të që gjendet në xhepin prapa, pasi që ai i ka duart e “zëna”.

Pasi ato marrin celularin e tij, ai u kërkon që ta shkruajnë numrin e tyre në celularin e tij.

Që të gjitha pranojnë që ta regjistrojnë numrin e tyre në celularin e tij, pasi ky truk iu duket shumë qesharak dhe interesant.

Shikojeni videon e cila ka më shumë se 46 milionë shikime në Facebook:

https://www.facebook.com/BigDawsTv/videos/1066471536792313/?t=1