In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Këto janë 15 vendet qe nuk lejohen të vizitohen (VIDEO)

me 6 Janar 2022 ora 16:05

U Kopjua

Kemi degjuar për plot vende të botës qe kanë rrezikshmëri dhe qe nuk janë te lejuar të vizitohen. Planeti ynë ka kaq shumë mrekulli për të eksploruar.

Megjithatë, ka disa vende që janë shumë të rrezikshme, tepër të mbrojtura ose ndoshta shumë të veçanta për t’u vizituar, madje edhe për udhëtarët më të kalitur.

Këto vende janë shuar plotësisht nga bota e jashtme. Të ndaluara për publikun, këto vende lejojnë vetëm hyrjen e të autorizuarve./Kosova.LIVE.