Kjo është këngëtarja kosovare e cila do të jetë pjesë e “Kënga Magjike” 2022!

11:26 / 22 Shtator 2022

U Kopjua

Këngëtarja që tashmë në bagazhin e saj artistik mban shumë këngë që i këndon tradhëtisë, shpirtit, mbretërve etj, do ta shohim shumë shpejt në festivalin prestigjioz në Shqipëri, “Kënga Magjike”.

Vesa gjendet në kategorinë “Big Artist” me këngën “A Po Gëzohesh” të Armend Rexhepagiqit, me tekst nga Aida Baraku dhe orkestrim të Darko Dimitrov, për herë të parë do të shkel edicionin e 23-të të “Kënga Magjike.

Vesa ka qenë pjesë e medias Klan me spektakle të ndryshme si “Gjeniu i Vogël” e “Këngët e Shekullit”.
FOTO: