Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Kjo është oficerja simpatike që mban si kafshë shtëpiake një gjarpër

09:46 / 29 Qershor 2022

U Kopjua

Mbajtja e një kafshe në banesë është hobi për miliona njerëz në botë, por të mbash një gjarpër në shtëpi për kafshë shtëpiake, kjo po që quhet guxim.

Edhe në Shqipëri është një vajza simpatike e cila jo vetëm që nuk i ka frikë gjarpërinjtë por i mban në shtëpi, dhe i trajton sikur të jenë fëmijë.

Bëhet fjalë për oficeren simpatike të policisë së Elbasanit, Anisa Kostani, e cila në një intervistë në media ka thënë se e mban gjarprin në shtëpi si anti-stres.

Sipas saj gjarpri ka nevojë të ushqehet 1 deri në dy herë në javë, dhe kryesisht për të ngrënë i jep minj.

Por përveç gjarprit në banesën e oficeres bionde gjenden edhe 3 mace dhe një qen, por sigurisht ata kanë dhomën e tyre të veçantë, në mënyrë që të mos krijojnë probleme në shtëpi.