Koktej në plazh, bëni pijen tuaj freskuese dhe freskohuni në këto ditë të nxehta

11:31 / 07 Korrik 2022

U Kopjua

Kokteji në plazh është veçanërisht i popullarizuar tek femrat për shkak të shijes së tij të freskët me fruta dhe nuk është i vështirë për t’u bërë.

Përbërësit e kërkuar:

Amaretto, 15 ml
vodka, 15 ml
lëng ananasi, 40 ml
lëng portokalli, 40 ml

Përgatitja:
Vendosni 2-4 kuba akulli në gotë.
Hidhni amaretton, likerin, vodkën, dhe lëngun e ananasit dhe portokallit.

Shkundni mirë përbërësit dhe shërbejeni në një gotë të gjatë e të ftohur. Dekoroni sipas dëshirës me fruta.