In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Komuna e Kamenicës 50 euro për të infektuarit me COVID, tregon si duhet aplikuar

me 10 Dhjetor 2020 ora 17:37

U Kopjua

Edhe Komuna e Kamenicës, do të subvencionojë të prekurit me COVID-19 me nga 50 euro.

Por, kjo komunë, me një njoftim zyrtar, ka bërë të ditur se kush janë përfituesit dhe si duhet aplikuar.

Ky është njoftimi:

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se për të aplikuar për subvencionimin në vlerë prej 50 eurosh, duhet të jetë personi i identifikuar me test PCR dhe të jetë në listë të IKSHP-së. Gjithashtu, luteni të mos dërgoni kartelën bankare, por konfimimin e xhirollogarisë të cilën fillimisht duhet ta merrni nga banka ku keni të hapur llogarinë. Në të kundërtën aplikimi nuk do të jetë valid.

Ps: Kështu duket një konfirmim nga banka (shih foton).

Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe ju lusim t’i respektoni kriteret e përcaktuara!