In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Komuniteti virtual XOR organizon garën e parë të CyberChallenge

me 14 Janar 2020 ora 22:17

U Kopjua

PRISHTINË | 11 JAN 2020 | Nga KosovaLive

Me 1 shkurt 2020 XOR do të organizoj garën e parë të CyberChallenge

Komuniteti virtual XOR fton të gjithë të pasionuarit e sigurisë kibernetike të marrin pjesë në garën e CTF (Capture the flag) të shtunën me 1 shkurt.

Sfidat e kësaj gare do jenë nga më të lehtat deri tek ato më të avancuara, dhe do përfshijnë kategoritë në vijim:

– boot2root
– web
– forensikë
– steganografi
– programim

Për më shumë info ju lutem kliko në link më poshtë: http://bit.ly/37XD4ZI