In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Kujdes, nuk janë ashtu siç duken!/ Këto janë që duhet t’i shihni dy herë për ti kuptuar

me 24 Dhjetor 2019 ora 17:41

U Kopjua

Për t’u bërë mjeshtër i iluzionit, nuk ju duhet ta njihni magjinë. Mjafton të keni një aparat fotografik dhe të shkrepni foto në vendin dhe kohën e duhur.

Këtë gjë e vërtetojnë më së miri këto foto, të cilat duhet t’i shihni dy herë që t’i kuptoni. Në pamje të parë duken si foto të thjeshta, por në fakt janë më të thella se kaq.