In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Kur Ema e “O sa mirë” tregon se ka gjoks seksi

me 1 Korrik 2020 ora 14:33

U Kopjua

Aktorja dhe modelja Ema Uka ka treguar asetet e saj sot gjatë një paraqitje nga New York

Famën e mori nga seriali “O sa mirë”, i cili më shumë ka prodhuar modele për skenën tonë se sa aktore.

Por, një ndër të parat që hapat i mori nga ky serial është aktorja Ema Uka, e cila në “O sa mirë” luante rolin e Lyras.

Ema, e cila karrierën e saj tashmë është duke e zhvilluar në Neë York dhe ka filluar të sfilojë për disa kompani mode atje.

Kurse sot, ajo ka tërhequr vëmendjen me një foto ku tregon paksa më shumë gjoksin e saj seksi.