Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Ky ndryshim Kejvinën e bënë të duket e mahnitshme

me 24 Maj 2022 ora 16:40

U Kopjua

Kejvina Kthjella shpeshherë bënë ndryshime në paraqitjen e saj.

Gjithmonë e bukur, por ajo tek vetja gjen gjithmonë diçka për të ndryshuar e për tu dukur edhe më bukur.

Ajo ka ndryshuar stilin e flokëve dhe i ka bërë krejtësisht të bardha.

Imazhet tregojnë më së miri se sa e bukur dhe sa shumë po i shkon ky ndryshim.