In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Lagjia e Trimave e harruar nga Mytaher Haskuka dhe peshkatari Osman Krasniqi

me 19 Shtator 2021 ora 11:20

U Kopjua

Kjo lagje tash e disa muaj po ballafaqohet me problemin e rrugës.Shiu i rrëmbyeshëm që ra dje në Prizren, bllokoi totalisht Lagjen e Trimave, duke e shndërruar rrugën “Nora Kelmendi dhe “Rugova” të pakalueshme për banorët njofton Kosova.LIVE.

E njëjta situatë është edhe në lagjen e UÇK-së, dhe fatëkeqësisht mbetet gjendje e njejtë për muaj të tërë.Mytaher Haskuka nuk e ka shqetësim qytetin e Prizrenit pasi që është kryetar turist e Osman Krasniqi qëllimisht do të lejoj që këto gropa të bëhen e më të thella sepse do ti kthehet zanatit vjetër (peshkimit) pas këtyre zgjedhjeve.

FOTO/VIDEO: