In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Leonora vjen e “amel” në fotot e fundit

me 24 Dhjetor 2021 ora 09:24

U Kopjua

Këngëtarja Leonora Jakupi ka vazhduar aktivitetin e saj në rrjetet sociale

Leonora para disa dite ka lansuar EP-in e saj të ri, një pesë këngësh të cilat janë punuar me tekst të Aida Barakut dhe për producentë muzikorë kanë Armend Rexhepagiqin.

Shumica e këngëve janë bërë hite nëpër youtube dhe rrjete sociale.

Por, pas kësaj Leonora nuk e ka ndal aktivitetin e saj në Instagram ku sot ka lansuar një fotosesion në profil në këtë rrjet sociale.

“amel”, ka qenë përshkrimi i këtyre fotove e që duket korrespondojnë me njërën nga këngët në albumin e saj të fundit.