In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Lushtaku: Nuk i’u kam bashkangjitur UÇK-së, jam njëri ndër themeluesit

me 30 Maj 2020 ora 21:30

U Kopjua

Sami Lushtaku ishte pjesë e emisionit “Personale” në TV Dukagjini. Ai jo si shpesh herë, tregon tregime që nuk ka treguar ndonjëherë.

Në debatin për UÇK, ai tregon për fillimet e tij, “Une nuk u bashkangjita në UÇK sepse isha njëri nga themeluesit” , u shpreh Lushtaku. Ai tregon që ishte në ilegale që nga viti 91′ dhe tregon se kishte edhe sulme të policisë serbe.

Ish-ministri Bukoshi pagoi 2 grupe për trajnime në Tiranë ku pjesë ishte edhe Sami Lushtaku. Ai poashtu, kishte organizuar greva kundër Presidentit Rugova, duke kërkuar që populli të zgjohet në luftë e jo të pres që ajo të përfundojë me paqe. Ai poashtu tregoi se nuk kishte FARK në Drenicë, “FARKU në zonën e Drenicës nuk ka ekzistuar”.

Emisioni është duke u transmetuar në TV Dukagjini./Kosova.LIVE/