In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Mbrëmë në Prizren u mbyllën dy lokale dhe u shqiptuan gjoba në vlerë prej 1200 euro

me 3 Gusht 2020 ora 13:28

U Kopjua

Mbrëmë në Prizren u mbyllën dy lokale dhe u shqiptuan gjoba në vlerë prej 1200 euro.


Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren bashkë me inspektorët komunal dhe inspektorët sanitar nga Agjencia e Veterinës dhe Ushqimit kanë mbyllyr dy lokale afariste dhe kanë shqiptuar gjashtë dënime për mosrespektim të masave mbrojtëse kundër COVID-19.

Sipas komunikatës së Policisë, në 24 orët e fundit janë shqiptuar dy dënime për subjekte nga 500 euro dhe katër dënime në vlerë 50 euro për persona fizik.

Përveç dënimeve, janë dhënë edhe 44 vërejtje për subjektet lidhur me mos mbajtjen e distances, 168 fletëparaqitje për gjykatë për kundërvajtje dhe 95 fletëparaqitje për mos mbajte të maskës.

“Gjate zhvillimit të këtij operacioni gjithçka ka shkuar në rregull, dhe njëkohësisht ju informojnë se aktivitetet të tilla do të jenë të përditshme përderisa situata me “Covid 19” të ndryshojë dhe policia rajonale në Prizren do të jetë në zbatim të plotë të vendimeve të qeverisë”, thuhet në komunikatë.