In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Microsoft pretendon se Surface Duo do të ketë kamerë të klasës botërore

me 28 Tetor 2019 ora 22:53

U Kopjua

Departamenti i Microsoft në Gjermani organizoi një aktivitet për zhvilluesit dhe gazetarët, në të cilin mori pjesë edhe Panos Panay – shefi i produkteve të kompanisë.

Gjatë ngjarjes kishte shumë pyetje dhe diskutime në lidhje me Surface Duo. Panay nuk zbuloi shumë nga detajet, por theksoi se Microsoft ishte “duke punuar në një aparat fotografik të klasës botërore”. 

Prototipi i pajisjes, i shfaqur më herët, kishte vetëm një aparat fotografik për selfi. Në anën e pasme ishte një prerje të madhe rrethore, ndoshta për të treguar se ku do të vendoset moduli i kamerës. 

Por këtë herë ajo ishte me vetëm një sensor. Sigurisht, do të duhet një vit i plotë për të përfunduar lansimin e planifikuar të Surface Duo, dhe pritet të ketë ndryshime në hartimin nga prototipi në produktin përfundimtar. 

Mbetet për t’u parë se sa mirë një kamerë Microsoft do të jetë në gjendje të implementohet në një pajisje, dy gjysmat e së cilës janë mjaft të holla.

Kompania gjithashtu ka një patentë interesante, e cila mund të gjendet në pajisje. Përshkruan një grup të veçantë të lenteve dhe sensorëve të imazhit, të cilët pozicionohen me ndihmën e lëvizësit kur është e nevojshme. Kur nuk ka nevojë për një sensor, ai tërhiqet.