In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Microsofti i teston butonat Quick Search

me 12 Nëntor 2019 ora 11:09

U Kopjua

Microsofti i ka bërë disa ndryshime të vogla në funksionin Search në Windows 10, i cili tani është dizajnuar për t’i ndihmuar përdoruesit që t’i marrin informacionet e përditshme në mënyrë shumë më të shpejtë, raporton Engadget.

Search Home tani do të ketë tabe për motin, lajmet, “today in history” dhe filma, dhe kjo do të vendoset në fund të dritares. Kompania i ka implementuar gjithashtu disa ndryshime të vogla në dizajn për web preview në rezultatet e kërkimit. Në fotografitë shoqëruese shihet se si duket tani.

Image

Ndryshimet e sipërpërmendura përkojnë me buildin më të ri të Windows 10, por do të shfaqen për përdoruesit që i kanë buildet nga versioni 1089 deri në 20H1. Funksioni për kërkim të shpejtë (quick search) aktualisht është në dispozicion vetëm në SHBA, por së shpejti do të vihet në dispozicion edhe globalisht