In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Ministri i Bujqësisë u bën thirrje bujqve që të aplikojnë për grante e subvencione

me 20 Gusht 2020 ora 16:42

U Kopjua

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, sot gjatë ditës do të ju bëj thirrje bujqve që të aplikojnë për grante dhe subvencione.

Mustafa do të mbajë një konferencë për media, ku prej aty do të ju drejtohet qytetarëve që janë të interesuar për subvencione e grante, të aplikojnë.

Konferenca do të mbahet në kompleksin “Ramiz Sadiku”, prej orës 11:00.