In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Ministria e Punëve të Brendshme publikon video rreth masave të reja ndaj COVID-19

me 1 Korrik 2020 ora 14:54

U Kopjua

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar vendimet e reja ndaj COVID-19 për institucionet publike dhe private.

Ministria e Punëve të Brendshme ka postuar një video në rrjetin social Facebook, ku ka prezantuar masat e reja pë Policinë e Kosovës, Dogana e Kosovës dhe Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”.

Më posht mund t’i shi-hni rregullat përmes videos.

https://www.facebook.com/watch/?v=964395934030446