Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Motrat Mustafa kështu urojnë Elhamen për ditëlindje

me 25 Maj 2022 ora 16:20

U Kopjua

Motrat Mustafa shumë herë e tregojnë raportin superior që kanë mes veti si motra.

Ato përveç si familje, janë të afërta edhe në profesionin që kanë, duke ndezur atmosferë kudo që marrin pjesë.

Këtë herë, derisa feston ditëlindjen Elhamja, të tjerat motra e kanë uruar me një fotografi të bukur.

Pa dyshim, ajo ka pranuar edhe urime të shumta nga familjarët dhe miqtë që e rrethojnë.