“Mposhten” Instagram dhe Facebook – aplikacionet më të shkarkuara për vitin 2022

14:06 / 29 Prill 2022

U Kopjua

TikTok është renditur në vendin e parë si aplikacioni më më i shkarkuar në tre muajt e parë të vitit 2022, duke mposhtur Instagramin dhe Facebook-un.

Aplikacioni për ndarjen e videove të shkurtra, TikTok ishte aplikacioni më i shkarkuar në mbarë botën në tre muajt e parë të vitit 2022, sipas një raporti nga Sensor Tower .

Sipas raportit të të dhënave të inteligjencës së shkarkimeve të aplikacioneve për tremujorin e parë 2022, TikTok u shkarkua më shumë se 175 milionë herë nga 1 janari deri më 31 mars 2022. TikTok ia kaloi Instagramit si aplikacioni më i shkarkuar.

Që nga viti 2018, asnjë aplikacion nuk ka më shumë shkarkime se TikTok, i cili tani ka më shumë se 3.5 miliardë shkarkime të të gjitha kohërave. Kjo e bën atë aplikacionin e pestë që arrin këtë moment historik. Brenda SHBA-së, TikTok ka qenë aplikacioni kryesor çdo tremujor që nga fillimi i vitit 2021.

Gjetjet e Sensor Tower bazohen në bazën për përdorues, që do të thotë se numërohet vetëm një shkarkim për llogari të Apple ose Google.

Ja aplikacionet më të shkarkuara brenda tre muajve të parë të 2022.

TIK Tok

Instagram

Facebook

WhatsApp

Telegrami

Shopee

Snapchat

Lajmëtar

CapCut

Spotify

Top 10 aplikacionet më të shkarkuara në Evropë në tremujorin e parë 2022 ishin:

TIK Tok

WhatsApp

Telegrami

Instagram

Facebook

Lajmëtar

CapCut

Spotify

Snapchat

YouTube