In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

MTI-ja tregon veprimtaritë ekonomike që mund të ushtrojnë aktivitetin

me 13 Nëntor 2020 ora 21:24

U Kopjua

Në bazë të Vendimit nr.01/42, të datës 11.11.2020, të Qeverisë së Republikës së Kosovës, (pika 20) për masat e përgjithshme dhe specifike për mbrojtjen nga pandemia COVID-19, ju njofton për masat për mbarëvajtjen e operatorëve ekonomikë.

Veprimtaritë e lejuara i gjeni në këtë vegëz:

Mundësia e qarkullimit të lirë të bizneseve dhe punëtorëve bëhet duke aplikuar në formën zyrtare në sistemin elektronik EDI-ATK.

Me konfirmimin e dokumentit të EDI-ATK mund të kryhen nevojat e operatorëve ekonomikë.

Lajmi i plotë: https://mti.rks-gov.net/Page.aspx?id=1,3,1044