In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Muric me dalje të pakontolluar, lë portën hapur, Rrahmani aty në kohën e duhur – largon topin nga rrjeta

me 15 Nëntor 2020 ora 22:43

U Kopjua

Sllovenia përpak sa nuk kaloi në epërsi në minutën e 18-të të ndeshjes.

Një dalje e pakontrolluar e Arijanet Muric e la portën e zbrazët dhe topi po shkonte drejtë portës.

Amir Rrahmani ndërhyni nga vija e portës për ta larguar topin.