In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Në Hamburg të Gjermanisë, vjen vendimi interesant për bizneset (VIDEO)

me 16 Mars 2020 ora 19:21

U Kopjua

Në Hamburg të Gjermanisë është marrur vendim që restorantet dhe kafet të qëndrojnë të hapura, por, kanë caktuar disa masa mbrojtëse, raporton Kosova.LIVE.

Që nga nesër në restorantet dhe kafet në Hamburg, tavolinat do të kene distancë 1.5m nga njëra-tjetra. Ky vendim ka filluar që të zbatohet që sot.

Në videon më poshtë shihni një nga rrugët më të frekuentuara në Hamburg, ku shihen lokalet bosh. Vendimi ka gjetur zbatim menjëherë e qytetarët në Hamburg janë larguar nga qyteti për të qëndruar të sigurtë në shtepitë e tyre./Kosova.LIVE/