In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Në sheshin “Skënderbeu” në shenjë proteste vendosen karroca të personave me nevoja te veçanta

me 17 Maj 2020 ora 14:30

U Kopjua

Disa karroca të personave me nevoja te veçanta janë vendosur si shenjë proteste nga kjo kategori, në sheshin Skënderbeu në Prishtinë.

Ky organizim u bë me iniciativën e UNICEF-it në Kosovë dhe ka për qëllim përkrahjen e personave me nevoja të veçanta në ketë periudhë që po kalojmë.

Sipas organizatorëve, këto karroca që janë siguruar nga Handikos do të qëndrojnë në shesh për një javë dhe do të mbikëqyren nga sigurimi.