In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

me 13 Tetor 2020 ora 13:47

U Kopjua

Ka nisur mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës, ku pritet të vendoset data për seancën e re plenare. Në kryesi sërish për shqyrtim janë një mori projektligjesh dhe rezolutash, që për to në seancat e kaluara nuk ka pasur vendimmarrje.


Aty pritet të trajtohet sërish votimi në parim i Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të Luftës së UÇK-së dhe votimi i Propozimrezolutës nga raportimi i kryeministrit të Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti në lidhje me dialogun Kosovë-Serbi.

Ndërsa, te përgatitjet për seancën e re plenare pritet të shqyrtohen disa projektligje dhe marrëveshje ndërkombëtare.