In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Nitaj viziton punëtorët e KEDS-it që po punojnë në rregullimin e prishjes

me 23 Nëntor 2020 ora 21:40

U Kopjua

Zëvendësministri i EKonomisë dhe Ambientit, Muharrem Nitaj përmes një postimi ka njoftuar se ka vizituar punëtorët e KEDS-it të cilët po punojnë në sajimin e prishjes, ku ka lënë rreth 10 mijë familje pa energji elektrike.

Postimi i plotë:

Me menaxhmentin dhe drejtuesit me te larte te KEDS dhe te KOSTT-it dhe me mbi 50 punetore ne perpjekje per te sanuar nje prishje te rende qe ka lene rreth 10 mije familje pa energji elektike. Ekipet ne terren shpresojne ta sanojne kete prishje brenda tri oreve te ardhshne. Me kolegun Ergyn Bunjakun aty me punetoret i takuam edhe Alper Erbas,Alpin DoganBujar Jupaj, Milazim Avdiu, Fadil Fazliu, Fidan, Dushi, Hajdin Zhdrella, Fatmir Jonuzi,Ali Ibishi, Kjani Guri. Mustafe Hasani… te gjithë drejtues të lartë të KEDS dhe KOSTT! Prishja eshte nder me te rendat dhe krejt ekipet jane te mobilizuara qe ta sanojne ne nje afat sa me te shpejt. Po shoresojme qe drita te kthehet sonte!