In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Nuk ka kuorum për projekt-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me pandeminë

me 7 Gusht 2020 ora 12:11

U Kopjua

Propozim-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19, nuk kanë mundur të votohen në mungesë të kuorumit.


Për projekt-rezolutën e VV-së kanë marrë pjesë vetëm 25 deputetë në votim dhe për këtë arsye është shtyrë për ndonjë seancë të re.

E për projekt-rezolutën e PDK-së morën pjesë edhe më pak, 20 deputetë dhe edhe kjo nuk arriti të kaloi në mungesë të kuorumit.

Njësoj, nuk ka kaluar as projekt-rezoluta për gjendjen financiare në Telekom. Votuan vetëm 27 deputetë dhe për këtë arsye, u shty për një moment tjetër