Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Nuk ndoqi hapat e prindërve, vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt ka zgjedhur një profesion krejt tjetër

me 20 Qershor 2022 ora 09:51

U Kopjua

E bija e Angelina Jolie dhe Brad Pitt, Shiloh duket se nuk dëshiron të ketë të njëjtin profesion si prindërit e saj. Ajo ka shprehur pasionin dhe dëshirën që ka për kërcimin.

Që e vogël ajo ka shfaqur talent në kërcim dhe prindërit nuk e kanë penguar që ta vazhdojë ta ushtrojë.

Shiloh Pitt është shfaqur duke bërë disa lëvizje në një video dhe duke treguar kështu se sa shumë e dashuron kërcimin.