In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

OBSH tregon arsyet pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie

me 31 Maj 2020 ora 10:28

U Kopjua

Minstria e Shëndetësisë ka publikuar disa fotografi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë lidhur me koronavirusin dhe ndikimi i duhanit në shëndetin e njeriut.

Përmes disa fotografive është shpjeguar për arsyet se pse duhet ta lini duhanin gjatë kohës së pandemisë Covid-19.

“Lënia e duhanit mund t’ju ndihmojë të reagoni ndaj virusit me simptoma më të buta dhe të shëroheni më shpejt”, thuhet në pamfletin e OBSH-së.

Po ashtu, është shpjeguar edhe për riskun e duhanpirësve për t’u infektuar me koronavirus.

Këtu mund t’i lexoni të gjitha të dhënat të publikuara nga OBSH dhe të shpërndara nga Ministria e Shëndetësisë në Kosovë.