In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Origjinal apo imitim, “sinjale” për të dalluar pajisjet e celularit tuaj

me 3 Mars 2020 ora 10:07

U Kopjua

Tregu i elektronikës është kaq i gjerë dhe i shumëllojshëm sa do të duhen vite për të mësuar rreth tyre.

Telefonat celularë janë atë me përdorim më të gjerë dhe tashmë mund të themi se janë kthyer në një “nevojë” vetjake

Edhe pse kompanitë më të mëdha të prodhimit Iphone dhe Samsung, nxjerrin në treg sasi të mjaftueshme, produktet e tyre kopjohen lehtë dhe shiten në treg si të ishin origjinale.

Nëse më lart thamë se do duheshin vite për të mësuar ccdo pjesë të elektronikës, këtu do ju tregojmë disa “sinjale” të thjeshta për të dalluar një produkt origjinal nga ai imitim.