Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Osman Azemi “përplaset” me kamarierin pasi ia dërgoi ujin në shishe

09:42 / 06 Korrik 2022

U Kopjua

Osman Azemi ka nisur ditën me një humor rreth vendimit të qeverisë për shërbim të detyrueshëm të gojës me ujë në gastronomi.

Kamarieri i servon humoristit një shishe qelqi me ujë, por që Azemi e refuzon duke kërkuar ujë të çezmes.

Dhe pas shërbimit, lumturia e tij ishte e qartë.