In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

OVL në Pejë reagon ndaj moskalimit të Projektligjit për vlerat e UÇK-së

me 13 Gusht 2020 ora 18:40

U Kopjua

Projektligji për mbrojtjen e vlerave të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nuk ka marrë votat e nevojshme në leximin e parë sot në Kuvend.

Dega e OVL UÇK në Pejë, Kryetari i së cilës Gazmend Syla ka thënë se ashtu sikurse kishte paralajmëruar, kjo Legjislaturë nuk do ta votojë ligjin për mbrojtjen e Vlerave të Luftës.

”Historia do njeh dy lloje njerëzish. Ata që qëndruan ballëhapur dhe nuk u larguan nga orientimi për Atdheun dhe mirëqenien e tij dhe ata që u turpëruan në kohët e vështira, vuajnë nga inferioriteti në kohën e tashme dhe vazhdojnë të jetojnë me turpin e tyre”, ka shkruar Syla në Facebook.