In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Panairi i parë i Librit i hapur dje në Tuz, mbyllet nesër

me 27 Gusht 2020 ora 22:33

U Kopjua

Në prani të shumë dashamirësve të fjalës së shkruar, përfaqësuesve të trupit diplomatik dhe zyrtarëve të komunës së Tuzit, në Tuz dje është hapur për herë të parë Panairi i Librit, i cili do të qëndrojë i hapur për vizitorët deri më 28 gusht 2020.

Panairi i Librit mbahet në kuadër të aktivitetit “Vera në Malësi”, nën kujdesin e Sekretariatit për Vetëqeverisje Lokale të komunës së Tuzit

Në Panair marrin pjesë 15 shtëpi botuese, me mbi 1500 tituj, nga vendi dhe rajoni.

Fjalën e rastit në emër të organizatorit e mbajti sekretarja e Sekretariatit për Vetëqeverisje Lokale, znj.Marina Ujkaj, kurse Panairin e shpalli të hapur kryetari i Komunës së Tuzit, z.Nik Gjeloshaj.

Ky panair është një ngjarje e rëndësishme kulturore për adhuruesit e librave.