In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Pas 19 javësh lajmërohet UniKKatil, ka diçka për të treguar

me 22 Prill 2020 ora 09:25

U Kopjua

Reperi kosovar, Rebel a.k.a UniKKatil është lajmëruar pas më shumë se 19 javëve në llogarinë e tij në Instagram

UniKKatili, emri i vërtetë i të cilit është Viktor Palokaj kishte postuar për herë të fundit pas vdekjes së babait të tij.

E pas 19 javëve, Viktori ka paralajmëruar fansat e tij se ndoshta është koha dhe momenti që ai të publikon ndonjë këngë të re.

“Po mendoj ndoshta nuk ish kônë keq me publiku diçka gjatë këtij karantini”, ka shkruar nën fotografinë e tij Viktori të cilën e ka postuar në Instagram. /Kosova.LIVE/