In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Pas Haxhi Shalës, AAK-së i bashkohet edhe një asambleiste e Nismas në Suharekë

me 9 Korrik 2020 ora 09:18

U Kopjua

Asambleistja komunale në Suharekë njeherit edhe kryetare e gruas në Nismën e Suharekës, Albana Bytyqi ka aderuar në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).


Lajmin e ka bërë të ditur Kryetari i Aleancës per Ardhmërinë e Kosovës në Suharekë, Bali Muharremaj në Facebook në të cilën ka bashkangjitur edhe një fotografi me asambleisten Albana Bytyqi.

Postimi i tij:

Albana Bytyqi nga sot aderoi në AAK. Kontributin e saj politik e vlersoj dhe natyrisht angazhimi i saj në të ardhmen nuk do të mungoj.

Ajo si asambleiste tash do ti takoj grupit të AAK-së në Asamblenë Komunale në Suharekë.

I uroj mirëseardhje dhe suksese në të ardhmen.