In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Pas një sëmundje të gjatë, vdes vëllai i kryetarit të Suharekës, Bali Muharremaj

me 7 Gusht 2020 ora 09:05

U Kopjua

Pas një sëmundje të gjatë ka ndërruar, vëllai i kryetarit të komunës së Suharekës Bali Muharremaj.


Ai ka thënë se përpjekja më e madhe e tij ishte përballja me jetën.

“Ishte një̈ ndër shtyllat tona kryesore të familjes sonë̈ Muharremaj në Gjinoc”,ka shkruar Muharremaj.

Muharrmaj tutje ka njoftuar se varrimi i të ndjerit bëhet në ora 15:00, me prezencën e rrethit të ngushtë familjar.

Njoftimi i plotë:

Vëllau ynë Halil Muharremaj na la.

Përpjekja për ta përballuar sëmundjen e kancerit tash e sa kohë, nuk vazhdoi edhe më tutje dhe ai i mbylli sytë përgjithmonë.

Mirëpo përpjekja më e madhe ishte përballja me jetën. Ishte një ndër shtyllat tona kryesore të familjes sonë Muharremaj në Gjinoc.

Jeta e ka munduar me sakrifica të mëdha, mirëpo e ka shpërblyer me nder e krenari.

Varrimi bëhet sot ora 15:00, në vorrezat e fshatit Gjinoc, me prezencën e rrethit familjar të ngushtë. Kjo po bëhet për ti respektuar rregullat dhe rekomandimet e institucioneve shtetërore.

I përjetshëm kujtimi për ty

Baci Lil