In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

“PDK-ja për Kosovën, e veçmas për Skenderajn” këto fjalë i ka thënë Memli Krasniqi në Skenderaj

me 23 Shtator 2021 ora 19:03

U Kopjua

Partia Demokratike e Kosoves ka mbajturë një takim në Skenderaj ku atu ka qenë dhe kryetari i partis Memli Krasniqi.

Atu shihet një përkrahje e madhe për kanditatin për kryetar komune Fadil Nuren.

Lexoni postimin më poshtë.

PDK-ja për Kosovën, e veçmas për Skenderajn, është e mbjellë në vetëdijen e çdo qytetari. PDK-ja është një, unike dhe e pandashme. Prandaj, dilemë se kush është PDK-ja nuk ka, e s’ka për të pasur kurrë.

PDK-ja është e lidhur me Skenderajn, punon për zhvillimin e Skenderajt, dhe do të qeverisë me Skenderajn në katër vitet e ardhshme. Dhe, PDK-ja në Skenderaj e ka vetëm një kandidat, e ai është Fadil Nura. Votuesit e PDK-së në Skenderaj, e kanë vetëm një adresë, numrin 177.