Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Për dy vjet: Mishi i pulës u shtrenjtua 164 për qind, vaji 166 për qind, mielli 56 për qind

me 31 Maj 2022 ora 10:24

U Kopjua

Numra treshifrorë të shprehur në përqindje tregojnë seriozitetin e rritjes së çmimeve të produkteve bazë, për të cilat PDK-ja ka publikuar disa statistika shqetësuese.

Partia më e madhe opozitare, me këto statistika thotë se një shportë me gjëra ushqimore që më 2019 kushtonte 398 euro, sot kushton 516 euro me 30% rritje të çmimeve.

LEXO EDHE:https://kosova.live/kina-dergon-30-aeroplane-luftarake-ne-zonen-ajrore-te-tajvanit/

Vetëm dy produkte – orizi dhe banania – nuk pësuan rritje, ndërkohë që 18 produktet tjera esenciale kanë pësuar rritje serioze të çmimeve.

Image