In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Polici serb merr rrogë nga Kosova, por i drejtohet asaj si ‘Metohijë’

me 20 Maj 2020 ora 16:37

U Kopjua

Zlatko Cvejic është serbi i cili e vesh çdo ditë uniformën dhe merr rrogë nga  Policia e Republikës së Kosovës, madje ai shërben në njësit të trafikut në Prishtinë.

Zlatko Cvejic ende vazhdon punën si polic në shtetin e Kosovës edhe pse nuk e njeh si të tillë, por e fyen Kosovën.
Këtë e dëshmon fotografia që ai ka postuar në Facebook gjatë një festë familjare, të shoqëruar  me mbishkrimin ‘Kosova Metohijë’ me datën 08.12.2019, shkruan Foldrejt.com