In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Policia shqipton 880 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

me 16 Shtator 2020 ora 09:21

U Kopjua

Policia e Kosovës ka shqiptuar 880 gjoba ndaj qytetarëve që nuk respektuan masat ndaj COVID-19.


Kjo u bë e ditur nga raporti 24 orësh i Policisë, shkruan Kosova.LIVE

Më 1 korrik Qeveria e Kosovës mori vendim që bartja e maskës të jetë obligative jashtë hapësirave të banimit si dhe të ruhet distanca fizike prej 2 metra.