In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

“Presidente a e ke ndërmend me u kthy në Kosovë?”

me 25 Shtator 2021 ora 15:48

U Kopjua

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka kërkuar që presidentja Vjosa Osmani e cila gjendet në New York të kthehet në Kosovë.

Këtë kërkesë Miftaraj e bëri pas zhvillimeve të fundit që po ndodhin në veriun e Kosovës, ku u djegën dy zyre të Qendrave të Regjistrimit në Zubin Potok e Zveçan.

Miftaraj tha se Kushtetuta e Kosovës e rendi kushtetues e kërkon së paku prezencen e presidentit në Kosovë.

“Presidente, a e ke ndermend mu kthy ne Kosove? Kthehu, sepse Kushtetuta e Republikes, rendi kushtetues, integriteti dhe sovraniteti i Republikes, kerkojne se paku prezencen tende ne Kosove”, shkroi Miftaraj në një postim në Facebook