In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Prishtina do të bëhet me qendër për komunitetin LGBTI

me 28 Maj 2020 ora 14:14

U Kopjua

Komuna e Prishtinës do të themelojë qendrën për nevojat e komunitetit LGBTI.

Kjo është bërë e ditur nga drejtori i Mirëqenies Sociale në Komunën e Prishtinës, Dren Kukaj.

“Jam shumë i lumtur që sot në prani të Kryetarit Shpend Ahmeti e zyrtarizuam themelimin e një̈ qendre për nevojat e komunitetit LBGTI në Prishtinë së bashku me Arbër Nuhiun nga CSGD dhe Blert Morinën nga CEL. Të njëjtën do ta rinovojmë̈ në tërësi dhe shumë shpejt do ta hapim”, ka shkruar Kukaj në Facebook.

Kukaj ka bërë të ditur se Komuna e Prishtinës do të përkrah komunitetin LGBTI edhe me projekte të tjera.

“Komuna e Prishtinës nuk do ndalet me kaq. Në do qëndrojmë̈ në mbështetje të këtij komuniteti edhe me punë e projekte tjera konkrete”, ka shkruar Kukaj.