In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

PZAP kthen në rinumërim 8 vendvotime

me 8 Mars 2021 ora 11:05

U Kopjua

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka pranuar ankesën e paraqitur nga Albana Bytyqi nga Suhareka, kandidate për deputete nga radhët e subjektit politik Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).

Kandidatja Bytyqi ishte ankuar dhe kishte shfaqur dyshimet se votat e saj janë manipuluar.

Në vendimin e PZAP thuhet:

Urdhërohet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që të rinumërojë vetëm fletëvotimet për kandidatet nga subjekti politike Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës në Vendvotimet: VV 1603A/01D, VV1725C/02D. VV3032A, VV1724C/02R, VV0203X, VV0103C. VV 016C dhe VV 0114C

Refuzohet pjesërisht apeli Anr 759/2021, në pjesën e apelit që ka të bë me vendvotimin 1214/0103D.