In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Qeveria në detyrë shkarkon Bordin e Postës së Kosovës, emëron Bordin e përkohshëm

me 2 Prill 2020 ora 21:52

U Kopjua

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka marr vendim që të shkarkoj Bordin e drejtorëve në ndërmarrjen publike qendrore “Posta e Kosovës” SH.A.

Me po të njejtin vendim, qeveria në detyrë ka emëruar Bordin e ri të ndërmarrjes “Posta e Kosovës”, shkruan Gazeta Sinjali.

Ky vendim është marr sot në mbledhjen e radhës të qeverisë në detyrë.

Ndërkaq të emëruarit në Bordin e drejtorëve përkohësisht janë këta:

Mentor Arifaj është emëruar drejtor i bordit dhe kryesues, Kujtim Shala, drejtor, Sajmie Thaçi drejtore, dhe Blerton Abazi, drejtor.