In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Qytetarët nga sot mund të lëvizin nga ora 5 e mëngjesit deri në 21:00 në mbëmje

me 28 Maj 2020 ora 08:39

U Kopjua

Nga dita e sotme qytetarët e Kosovës do të kenë orar të ri të qarkullimit si pjesë e masave më të reja lehtësuese.


Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për lehtësimin e disa masave kufizuese, që janë në fuqi prej kohësh për shkak të pandemisë COVID-19.

Nga sot do të hapen xhamitë dhe kishat, derisa qytetarët do të lëvizin pa kufizime nga ora 5:00 e mëngjesit deri në ora 21:00.

Në fund të këtij muaji do të mbyllet edhe karantina, ndërsa nga 1 qershori do të ketë lehtësime të tjera që ndikojnë në mbarëvajtjen e bizneseve.