Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Reja e Remzie Osmanit shkëlqen në dasmë – fustani, flokët dhe grimi perfekt

me 22 Qershor 2022 ora 09:48

U Kopjua

Veç ka ardhur koha e dasmave dhe ahengjeve dhe femrat janë ato që preokupohen më tepër për dukjen e jashtme.

Edhe reja e këngëtares Remzie Osmani, ka mjaftë dasma në familje e miqësi, të cilat vetëm kanë filluar.

Gëzimja, ka treguar se si është dukur në një nga ahengjet e para të këtij sezoni, te cilin do ta ketë mjaftë aktiv.

Në këtë foto, ajo shkëlqen dhe mund të jetë model se si mund të dukeni në dasma sivjet.