In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Rexhep Qosja publikon dokumentin të cilin Rugova e nënshkroi së bashku me Millutinoviqin

me 5 Nëntor 2019 ora 19:13

U Kopjua

Rexhep Qosja ka publikuar mëngjesin e sotëm disa fotografi në rrjetin social facebook, në të cilat vie në pah marrëveshja që dikur patën ish-kryetari i LDK-së, Ibrahim Rugova dhe Kryetari i Republikës së Sërbisë, Millan Millutinoviq.

“Udhëheqja e LDK-së po vret të vërtetat dhe të drejtat që nuk i pëlqejnë, që nuk janë në interesin e saj, që e zbulojnë, e përfushin, e tregojnë politikën e saj në thelbin e saj: gjithnjë politikë e mjerë e, siç u pa më lart, në disa raste edhe politikë tradhtare.” –ishin disa ndër fjalët e Qosjës.

Postimi i plotë i Rexhep Qosjes:

DHUNËTARËT E HISTORISË Udhëheqja e Lidhjes Demokratike të Kosovës qe shumë vjet e dhunon historinë e Kosovës!…

Posted by Rexhep Qosja on Tuesday, November 5, 2019