Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Rikthehet Hardh Fest

me 3 Qershor 2022 ora 08:10

U Kopjua

Festivali tradicional më i madh në Kosovë, Hardh Fest, rikthehet më 2,3 dhe 4 shtator në Rahovec.

Sipas organizatorëve, pas një pauze dy vjeçare, rikthehet festivali më i vizituar në vend dhe atë më i fuqishëm se kur më parë.

“Me plotë risi dhe atraksione me vizitor vendore e ndërkombëtare do të shënojmë edhe një edicion të paharruar me plotë aktivitete origjinale. Festivali tradicionalisht mbahet në patronatin e kryetarit të Komunës Rahovec, me përkrahjen e Komunës Rahovec, MKRS, MBPZHR dhe sponsorëve. Më 2, 3 dhe 4 shtator, Hardh Fest në Rahovec është festë.