In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Rita një turiste e keqe dhe harruese e terminëve

me 8 Korrik 2020 ora 14:53

U Kopjua

“Mund të jem turistja më e keqe në botë…kjo është gjithçka që kam”. Rita Ora është parë para Sacre-Coeur në Paris derisa ka pranuar se ajo kishte humbur një vizitë sepse kishte harruar terminin

Rita nuk është e panjohur për fotografi të mrekullueshme derisa udhëton rreth botës si një yll i muzikës pop.

Rita Ora (29) ka pozuar jashtë Montmartre të bazilikës së Sacre-Coeur disa fotografi në Instagram, derisa ka pranuar se nuk kishte arritur në kohë për të bërë një vizitë të zakonshme.

“Mendoj se jam turistja më e keqe në botë. Mund të dal nga makina për të bër ënjë foto të shpejt. Kjo jam unë”, ka thënë Rita derisa kishte dalë nga makina dhe kishte bërë fotografitë.

Rita përsëri ka qenë e veshur me stil derisa ka pasur të veshur një këmishë asimetrike me xhinse.

Ajo ka treguar stilin e saj të ri prej biondine derisa ka theksuar buzëkuqin e saj si pjesë e dukjes së saj të re.